Goldfield_and_Banks_Australia

GOLDFIELD & BANKS u imenu krije posvetu prvom australskom botaničaru i prirodoslovcu, Josephu Banksu, čuvenom istraživaču i strastvenom kolekcionaru, čija je zbirka australskih biljaka, sjemenja, insekata i divljih životinja prva otkrila golemo botaničko bogatstvo australskog kontinenta europskom svijetu.


GOLDFIELD & BANKS prikupili su najkvalitetnije sastojke iz cijelog svijeta i spojili ih s čistim prirodnim esencijama raznovrsnih i jedinstvenih sjemenki, drveća, cvijeća, lišajeva, smola, lišća i plodova australskog kontinenta. Svaki miris poziva na sanjarenje o Australiji, na čudesno mirisno putovanje blistavim australskim obalama, kroz vrelu crvenu pustinju do beskrajnih dubokih šuma.


GOLDFIELD & BANKS pioniri su u parfemskoj industriji, prvi premium parfemski brend proizveden u Australiji, a zasnovan na francuskoj parfemskoj metodologiji. Svaka parfemska kreacija pomno je osmišljena u suradnji s francuskim parfimerom pete generacije iz Grassea koji živi i stvara u Melbourneu.
GOLDFIELD & BANKS potraga je za vrhunskim olfaktivnim iskustvom 'made in Australia'.


Svaki miris kuće GOLDFIELD & BANKS vezan je uz određeni australski lokalitet, a kompozicije se razvijaju prateći sunce na obzoru kao SVITANJE (VRH), ZENIT (SRCE) i ZALAZ SUNCA (BAZA).

Goldfield & Banks Australia

Eau De Parfum  
1.095,00 kn
Eau De Parfum  
1.095,00 kn
Eau De Parfum  
1.095,00 kn
Eau De Parfum  
1.245,00 kn
Eau De Parfum  
1.095,00 kn
Eau De Parfum  
1.095,00 kn
Eau De Parfum  
1.095,00 kn