Naomi_Goodsir

Naomi Goodsir je australska dizajnerica koja se specijalizirala kao couture kitničarka. Nakon što je završila studij mode u Sydneyju te bila vrlo bliska suradnica i protégé kultne Else Schiaparelli, Naomi je započela kreirati šešire. Kitničarstvom se bavila više od deset godina; ručno je stvarala jedinstvene modne dodatke u pravom smislu i tradiciji “Chapellerie”. Njezini šeširi odveli su je na put oko svijeta i doveli do Engleske nacionalne opere.
Naomi je surađivala sa mnogim poznatim modnim dizajnerima, kako u Australiji, tako i međunarodno, kreirajući svoje šešire za njihove modne revije i kolekcije. 2008. godine Naomi počinje svoju kreativnost izražavati i putem dizajniranja torbi i nakita za tijelo, kako za žene, tako i za muškarce koji preferiraju alternativniji pristup u ponudi modnih dodataka.
2012. godine Naomi Goodsir javnosti predstavlja svoja prva dva parfema, koja reflektiraju njezinu originalnost i ekskluzivnost njenih šešira, torbi i ostalih modnih dodataka.
Duh Naomi Goodsir parfema cijeni tradicionalno podrijetlo nezavisnih parfemskih kuća. Iza svakog  mirisa stoji kreator pun strasti čije vizije i atipičan stil inspiriraju kompozicije koje reflektiraju njen svijet.
Parfemi su elegantni, hrabri, bezvremenski i formulirani oko novih “noblesse” materijala te nas vraćaju u doba kada je korištenje parfema bila predivna gesta i izraz pristojnosti.
Svakom elementu parfema pristupa se brižljivo do najsitnijeg detalja, kako u izgledu i obliku, tako i u sadržaju. Crna papirna kutija, vintage stil bočice iz Grasse-a, bakelitni čep, monolitna samostojeća torbica s ručno dodanim šavom, koji glumi zatvaranje omota parfema... sve to dovodi do jedinstvenog trenutka - do magičnog otkrića.
Nosevi koji kreiraju mirise i dočaravaju Naomin mikrokozmos su Isabelle Doyen ( stalni/oficijelni  parfumer za Annick Goutal) i Julien Rasquinet. Ovo dvoje kreativaca treinirao je Pierre Bourdin. Njihovi predivni “nevidljivi mirisni modni dodatci” predstavljaju svijet koji Naomi naseljava u svoj njegovoj ljepoti.
Naomi Goodsir parfemi su ručno proizvedeni i pakirani, na Côte d’Azur blizu Grasse-a, gdje Naomi radi i živi.

Naomi Goodsir


Naomi Goodsir

Eau De Parfum  
1.135,00 kn


Naomi Goodsir

Eau De Parfum  
1.135,00 kn


Naomi Goodsir

Eau De Parfum  
1.135,00 kn
Eau De Parfum  
1.135,00 kn


Naomi Goodsir

Eau De Parfum  
1.135,00 kn