TERESA_HELBIG

Teresa Helbig je sjajna zvijezda španjolskog modnog svijeta koja izniman uspjeh postiže sa svojim haute-couture linijama. Ova kreativna brineta potpuno je predana modi, a svaki komad dizajnira sa strašću i vizijom.  Elegancija, profinjenost i ženstvenost uz dašak divljine definicija su njezinih kreacija. Središte Teresinog kreativnog svemira je barcelonska četvrt Eixample, gdje živi i radi u secesijskoj zgradi u okružju uskih ulica i širokih avenija koje su dom mnogih španjolskih modnih butika, finih restorana i modernističke arhitekture.

“Moja strast za modni svijet započela je još u djetinjstvu. Odrastala sam okružena najfinijim materijalima u ateljeu moje majke koja me podučila perfekcionizmu, pedantnom radu i obrtništvu." - objašnjava Teresa.

Njezin brand marka je sa čvrstim karakterom i jakom osobnočću, brand koji se ističe i privlači pažnju, a namijenjen je ženama koje znaju što žele i kako to žele.

Parfemi

Potaknuta novom strašću Teresa Helbig 2016. godine pokreće svoju kolekciju parfema kao najsuptilniji izraz provokativne elegancije. Zbirka od tri karizmatična parfema slijedi njezine visoke standarde kvalitete i izrade. Riječ je o olfaktornim kreacijama koje su razvili neki od najeminentnijih svjetskih “noseva” koristeći najdragocjenije sastojke.

Teresa Helbig

Eau De Parfum  
1.110,00 kn


Teresa Helbig

Eau De Parfum  
1.110,00 kn


Teresa Helbig

Eau De Parfum  
1.110,00 kn